Halenár sa upísal bratislavskému Slovanu do roku 2015

07.07.2012 Bratislava

Bratislava 6. júla (TASR) - Slovenský futbalový útočník Juraj Halenár predĺžil zmluvu s bratislavským Slovanom o tri roky do leta 2015. Informoval o tom generálny riaditeľ klubu z hlavného mesta Petr Kašpar.

Odchovanec trnavskej Lokomotívy, ktorý cez bratislavský Inter A Artmediu Petržalka zakotvil v roku 2008 v Slovane, zaznamenal za belasých v 85 súťažných dueloch 39 gólov. "Juraja dobre poznáme a vieme, že ešte stále môže pomôcť nášmu mužstvu. Napriek tomu, že na budúci rok bude mať tridsať rokov, dohodli sme na predĺžení spolupráce o ďalšie tri roky," povedal pre TASR Kašpar.

Bývalý účastník MS hráčov do 20 rokov v SAE a bronzový medailista z ME hráčov do 19 rokov v Nórsku patrí medzi corgoňligových futbalistov s najlepšou strelou z hry. Potvrdil to už niekoľkrát, ale v pamäti slovenských futbalových fanúšikov zostal najmä jeho hetrik ešte v drese Artemdie Petržalka z 2. predkola Ligy majstrov 2005/2006 do siete Celticu Glasgow (5:0).

V letnom prestupovom termíne pribudli do belasého kádra Filip Hlohovský a Lester Peltier z AS Trenčín, Nicolas Gorosito z FK Senica, Miloš Obradovič z portugalského klubu Uniao de Leiria, Michal Švec z SC Heerenveen a na hosťovanie prišiel z holandského ADO Den Haagu obranca s reprezentačnými skúsenosťami Filip Lukšík, ktorý sa odrazil do vrcholového futbalu na Záhorí v Senici.
 

Vyberte región